Groepslessen

Vanaf 18 mei wordt het OUTDOOR aanbod terug opgestart.

Deze trainingsvorm is een leuke manier om elkaar te stimuleren. Aangezien er in relatief kleine groepjes gewerkt wordt, geniet de sporter nog steeds het voordeel van een semi-gepersonaliseerde training. Groepstraining kan eveneens op een door u gekozen locatie (bij u thuis, bedrijf,…) plaatsvinden!  Bij elke vorm van groepstraining stel ik steeds het benodigde materiaal en hartslagmeters ter beschikking.

(Outdoor) Total body sessie (60’)

Bij de total body sessie wordt gewerkt in kleine groepjes van 4 tot 6 personen. Terwijl 2-3 sporters gedurende 30’ een gepersonaliseerde cardiotraining uitoefent (op fiets, crosstrainer, stepper, loopband of roeitoestel) krijgen de andere 2-3 sporters een reeks oefeningen op de mat. Hierbij komen diverse kracht-, uithoudings-, lenigheids-, balans- of figuurcorrigerende oefeningen aan bod. Er wordt ondermeer gewerkt met halters, elastieken, gym-, bosu balance-, medicine- en toningballen. Na een half uur wordt er gewisseld.

Tijdens de zomermaanden (april-september) worden de Total body sessies soms in het park gegeven.

Deze allesomvattende training is een echte aanrader voor wie wil werken aan conditie en afslanking!
Inclusief één lichaamsanalyse en advies bij aankoop van een 10-beurtenkaart.

Abdo sessie (40’)

De ideale workout voor stevige buikspieren. Wil je een mooie platte buik met alle spiercontouren goed zichtbaar, dan is deze les voor jou! Er wordt gewerkt in kleine groepjes van max. 3 personen.

OefenvormBasistarief (per persoon)10-beurtenkaart
(Outdoor) Total body sessie (60’)€ 13€ 120 (incl één lichaamsanalyse en advies)
Abdo sessie (40’)€ 11€ 100
Lichaamsanalyse + advies€ 15 

Indien er een training op verplaatsing wordt gewenst, kunt u steeds contact met me opnemen. Afhankelijk van de oefenvorm, het aantal personen en de locatie kan een prijs opgemaakt worden. Er zijn eveneens speciale voorwaarden voor bedrijven, hotels en studentenclubs

Overtuigd?

Hoe vaak heb je al niet tegen jezelf gezegd: “Morgen begin ik eraan!”
Waarom wachten tot morgen? Start vandaag!

Ik wil vandaag starten!

Andere pakketten